Ondernemen met AddContract

Download onze brochure:
Waarom ondernemen met AddContract?

Ondernemen met AddContract

Waarom ondernemen met AddContract?

In onze brochure: ”Waarom ondernemen met AddContract?” Gaan we dieper in op de voordelen van het ondernemerschap bij AddContract. We nemen je stapsgewijs mee in het traject dat je zal doorlopen wanneer je de samenwerking aangaat. Uiteraard bespreken we alles wat er te vertellen is over onze organisatie. Kortom, wil jij alles weten over het ondernemerschap bij AddContract? Wacht dan niet langer en download hem vandaag nog!

Bestaande formule

Als AddContract Business Partner maak je deel uit van een grotere organisatie die al sinds 2011 gespecialiseerd is in resultaatverbetering binnen het bedrijfsleven. Meer weten over AddContract?

Ondernemers vrijheid

Als AddContract Business Partner krijg je alle vrijheid om te ondernemen. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om jouw eigen salaris te realiseren. Interesse om samen te ondernemen?

Enthousiast team

Als AddContract Business Partner sta je er zeker niet alleen voor. Er staat een fantastisch  en zeer ervaren team klaar voor jou die jou willen laten excelleren. Wil jij ook het maximale eruit halen?

Ondernemers gezocht

Wij zoeken business partners (zelfstandig ondernemers) die een potentieel inkomen van 200k plus willen realiseren. Natuurlijk is daar een dosis ondernemersmentaliteit voor nodig en het vermogen om te netwerken. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen maar ook de kans om zelf te bepalen hoeveel tijd je steekt in je eigen onderneming. De ondernemers in ons netwerk worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen en systemen. Je kunt snel en efficiënt aan de slag en snel succesvol zijn. Je deelt mee in de resultaten die je voor je opdrachtgevers realiseert doordat je een percentage hiervan kunt factureren. Ben jij:

  • Commercieel
  • Gedreven
  • Een echte relatiebeheerder
  • Behoefte aan ondernemers vrijheid

Laat dan hiernaast je gegevens achter en dan gaan we in gesprek!

Laten we in gesprek gaan!

Wij van AddContract maken graag kennis met jou! Zodat we samen jouw volgende uitdaging gaan realiseren.

Fout: Contact formulier niet gevonden.