Over AddContract

Door AddContract altijd inzicht en controle in al jouw lopende contracten. Tevens besparen wij gemiddeld 23% op al jouw indirecte kosten!

Met AddContract weer controle over jouw contracten en indirecte kosten

AddContract is in 2011 gestart. Wij kwamen tot de conclusie dat bij veel bedrijven het contractmanagement niet goed op orde was. Contracten waren niet meer te vinden en vaak wist niemand meer wat er precies met desbetreffende leveranciers was afgesproken. Pas na veel speurwerk kwamen contracten boven water en bleken condities en tarieven van deze overeenkomsten niet meer marktconform of volledig achterhaald te zijn.

Dit gebrek aan overzicht en voorbereiding op het opnieuw afsluiten van een contract is de hoofdreden dat bedrijven en organisaties contracten laten verlengen zonder dat naar de voorwaarden of prijsvorming is gekeken. Men gaat ervan uit dat het wel goed zit! Volgens onze ervaring is dit geheel onterecht want niet alleen markten groeien en krimpen, organisaties natuurlijk ook! U kunt heel tevreden zijn over een leverancier, maar voldoen de contractvoorwaarden nog wel? AddContract inventariseert voor u de contracten op basis van No Cure No Payhet kost u geen tijd en het levert alleen maar op!

Ondernemen met AddContract

Overzicht in contracten

Om deze reden heeft AddContract een contractmanagement service en bijbehorende software tool ontwikkeld waarmee bedrijven, organisaties en instellingen kunnen worden ontzorgt door voor hun indirecte kosten contracten te registeren en bij te houden. Deze contracten zijn tevens online in te zien, zodat een ondernemer, organisatie of instelling altijd de beschikbaarheid en controle heeft en houdt over hun eigen leveranciers contracten!

Daarnaast besparen wij gemiddeld tussen de 20% en 30% per dossier met uitschieters tot soms zelfs 50%. Wij zijn actief in het bedrijfsleven en in de zorg. Daar komt onze specifieke kennis uitgebreid tot zijn recht.

De branches waar wij ons op focussen bij AddContract

één

twee

drie

Vier ...

Klant staat centraal

Als AddContract consultant werk jij bij opdrachtgevers op kantoor om alle bestaande overeenkomsten te traceren en te inventariseren. Jij bent dan ook als AddContract Business Partner het vaste aanspreekpunt binnen de organisatie van jouw opdrachtgever. 

Nadat al jij AddContract Business Partner alle contracten en bijbehorende voorwaarden in kaart hebt gebracht ga jij aan de slag om de contracten te vergelijken met hun marktwaarden. AddContract zal hierbij ondersteunen met de ervaring die de organisatie heeft opgebouwd als het gaat om kostenbesparing binnen organisaties. Zodat jij een gericht verbeter en besparingsvoorstel kan realiseren.

Nu het plan van aanpak klaar ligt, is het wachten tot een contract afloopt. Ruim voor de einddatum van een contract zal jij als AddContract Business Partner offertes aanvragen om zo mogelijk een betere deal te realiseren. Hiermee ontzorg jij jouw opdrachtgevers volledig.

Als AddContract Business Partner ben je regelmatig op het kantoor van jouw opdrachtgever werkzaam. Om daar de lopende zaken te stroomlijnen, evaluaties voor te bereiden, facturen steekproefsgewijs te checken en correcte uitvoering van de overeenkomsten te controleren

Ondernemen met AddContract

Download onze Brochure:
"Waarom ondernemen met AddContract''?

Laat je gegevens hieronder achter en jouw brochure zal dan via de email binnenkomen!

  Ondernemers gezocht

  Wij zoeken business partners (zelfstandig ondernemers) die een potentieel inkomen van 200k plus willen realiseren. Natuurlijk is daar een dosis ondernemersmentaliteit voor nodig en het vermogen om te netwerken. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen maar ook de kans om zelf te bepalen hoeveel tijd je steekt in je eigen onderneming. De ondernemers in ons netwerk worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen en systemen. Je kunt snel en efficiënt aan de slag en snel succesvol zijn. Je deelt mee in de resultaten die je voor je opdrachtgevers realiseert doordat je een percentage hiervan kunt factureren. Ben jij:

  • Commercieel
  • Gedreven
  • Een echte relatiebeheerder
  • Enthousiast
  • Bereid om te leren

  Laat dan hiernaast je gegevens achter en dan gaan we in gesprek!

  Laten we in gesprek gaan!

  Wij van AddContract maken graag kennis met jou! Zodat we samen jouw volgende uitdaging gaan realiseren.