Ontdek de vele voordelen van ondernemen met AddContract

Bestaande formule

Als  AddContract Business Partner maak je deel uit van een grotere organisatie die al sinds 2011 gespecialiseerd is in resultaatverbetering binnen het bedrijfsleven. Meer weten over AddContract?

Ondernemers vrijheid

Als AddContract Business Partner krijg je alle vrijheid om te ondernemen. Daarnaast krijg je de verantwoordelijkheid om jouw eigen salaris te realiseren. Interesse om samen te ondernemen?

Enthousiast team

Als AddContract Business Partner sta je er zeker niet alleen voor. Er staat een fantastisch  en zeer ervaren team klaar voor jou die jou willen laten excelleren. Wil jij ook het maximale eruit halen?

Uniek softwarepakket tot je beschikking

Als AddContract Business Partner beschik jij over een uniek en compleet softwarepakket waar jij optimaal van kunt profiteren en tijd mee zal besparen. Het volledige ERP pakket zal tot jouw beschikking zijn.Hierin onder andere een compleet CRM systeem en een workflow die voor jou klaarstaat om nieuwe opdrachtgevers te bereiken.

Unieke software tot je beschikking

Onze business partners profiteren van een uniek en compleet softwarepakket.

Gemiddeld 23% kostenbesparing

Onze consultants realiseren een gemiddelde kostenbesparing van 23%.

De besparing is jouw salaris

Het gehele AddContract team scoort enorm hoog als het gaat om kostenbesparing. Het gemiddelde op kostenbesparing ligt op 23%. Als jij start met ondernemen bij AddContract zullen wij jou dusdanig goed gaan begeleiden zodat jij ook deze prachtige resultaten kunt neerzetten! Het grootste gedeelte van de besparing die jij realiseert als Business Partner gaat naar jou. Benieuwd wat AddContract voor jou kan betekenen?

Meer dan modaal inkomen

Als AddContract Business Partner ben je verantwoordelijk voor je eigen salaris. Het grootste gedeelte van de besparing bij jouw opdrachtgevers komt rechtstreeks bij jou uit. Middels deze methode realiseren onze consultants een fantastisch inkomen. Benieuwd naar ons samenwerkingsvoorstel? Laat dan op onderstaande button jouw gegevens achter en we spreken elkaar snel!

Meer dan modaal inkomen

Onze consultants realiseren een boven modaal inkomen.

Maandelijkse kennistrainingen 

Als AddContract Business Partner krijg je toegang tot maandelijkse trainingen. 

Pakket aan kennistrainingen

Als Business Partner laten we je niet in de steek! Wij zorgen ervoor dat jij over de meest actuele cijfers, methodieken en benchmarks beschikt. Dit doen wij door maandelijks trainingen te geven om jou als Business Partner te boosten. Benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen?Laat dan op onderstaande button jouw gegevens achter!

Hoofdkantoor tot beschikking

Als Business Partner ervaar je de voordelen van ondersteuning vanuit ons service kantoor. De gehele backoffice is ingericht voor jou als consultant. Daarnaast zal het service kantoor jou als Business Partner voorzien van marketingcampagnes, afspraken en trainingen. Wil jij ook starten als ondernemer en profiteren van al deze voordelen? Laat dan hieronder jouw gegevens achter op onderstaande button en we spreken elkaar snel!

Service kantoor tot jouw beschikking

De backoffice van AddContract is ook jouw backoffice als business partner van AddContract. 

Jarenlange kennis AddContract

Je krijt toegang tot de jarenlange kennis van de organisatie. Dit geeft je gelijk al een operationele voorsprong en sneller resultaten.

Voorsprong met AddContract

Als AddContract Business Partner start je niet met legen handen. Je krijgt namelijk toegang tot een geslaagd, bestaand en bewezen concept waar wij in 2011 mee zijn gestart. Hiermee creëer je direct een voorsprong als ondernemer. Wil jij ook van deze voorsprong profiteren? Laat dan hieronder je gegevens achter en we spreken elkaar snel!

Ondernemen met AddContract

Download onze Brochure:
"Waarom ondernemen met AddContract''?

Laat je gegevens hieronder achter en jouw brochure zal dan via de email binnenkomen!

  Ondernemers gezocht

  Wij zoeken business partners (zelfstandig ondernemers) die een potentieel inkomen van 200k plus willen realiseren. Natuurlijk is daar een dosis ondernemersmentaliteit voor nodig en het vermogen om te netwerken. Je krijgt de vrijheid om te ondernemen maar ook de kans om zelf te bepalen hoeveel tijd je steekt in je eigen onderneming. De ondernemers in ons netwerk worden voorzien van kwalitatief hoogwaardige materialen en systemen. Je kunt snel en efficiënt aan de slag en snel succesvol zijn. Je deelt mee in de resultaten die je voor je opdrachtgevers realiseert doordat je een percentage hiervan kunt factureren. Ben jij:

  • Commercieel
  • Gedreven
  • Een echte relatiebeheerder
  • Behoefte aan ondernemers vrijheid

  Laat dan hiernaast je gegevens achter en dan gaan we in gesprek!

  Laten we in gesprek gaan!

  Wij van AddContract maken graag kennis met jou! Zodat we samen jouw volgende uitdaging gaan realiseren.